De advocaat voor Bussum en omstreken

Bent u op zoek naar een advocaat in Bussum en omstreken, die u kan helpen om een juridisch geschil of vraagstuk op te lossen? Neemt u dan contact op met Hofstra Advocatuur. We hebben veel ervaring op het gebied van alle mogelijke soorten recht en staan u hierbij graag bij. U kunt hierbij denken aan familierecht, arbeidsrecht, huurrecht en incassorecht, maar we hebben daarnaast nog meerdere specialisaties. We staan bekend om onze gedegen kennis en persoonlijke aanpak. Het is al vervelend genoeg dat u bij een geschil bent betrokken, wij willen u graag helpen om hier zo goed mogelijk uit te voorschijn te komen.

Het advocatenkantoor voor Bussum

Bij Hofstra Advocatuur bent u aan het juiste adres voor juridische kwesties waar u in verwikkeld bent. U zoekt een advocaat in Bussum? Wij staan u dan graag bij. Ons kantoor is een civiele praktijk, met als specialisaties onder andere personen- en familierecht, arbeidsrecht en huurrecht. We vinden het belangrijk om onze cliënten zo goed mogelijk te helpen en hierbij een persoonlijke aanpak te gebruiken. Per slot van rekening is het niet niks, in een juridische procedure verwikkeld zijn, het is dan goed om iemand in uw hoek te hebben die u goed bijstaat en constant op de hoogte houdt van de ontwikkelingen.

Meer weten over ons advocatenkantoor voor Bussum?

Als u meer wilt weten over wat ons advocatenkantoor voor Bussum allemaal voor u kan betekenen, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij onze mogelijkheden. We leveren altijd maatwerk en zorgen dat er bij elk aspect van een zaak goede begeleiding voor u is. We zijn u altijd van dienst, bij elke juridische procedure waar dit maar nodig kan zijn. U kunt natuurlijk altijd even een kijkje nemen op onze website, maar we staan ook klaar om u telefonisch of per mail te woord te staan.

Bij Hofstra Advocatuur kunt u terecht voor uiteenlopende juridische kwesties. Hofstra Advocatuur voert een algemene civiele praktijk, gespecialiseerd in het personen- en familierecht, arbeidsrecht, huurrecht en incasso.

Contactgegevens

Zeverijnstraat 6

1216 GK  Hilversum

Telefoon:  +3135 - 820 02 30

Fax:           +3135 - 820 02 34

Email:        hofstra@hofstra-advocatuur.nl

(KVK 51271192)

Contactgegevens

Zeverijnstraat 6

1216 GK  Hilversum

Telefoon:  +3135 - 820 02 30

Fax:           +3135 - 820 02 34

Email:        hofstra@hofstra-advocatuur.nl

(KVK 51271192)