Tarieven

Uurtarief
Het uurtarief van Hofstra Advocatuur is € 195,-- exclusief BTW (€ 235,95 inclusief BTW) voor particulieren en € 225,-- exclusief BTW voor bedrijven.

Hofstra Advocatuur rekent geen bureaukosten of andere opslagen.

Gefinancierde Rechtsbijstand (toevoeging/pro deo)
Bij de eerste afspraak controleert Hofstra Advocatuur altijd of u voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt. Mocht de cliënt daarvoor in aanmerking komen dan zal Hofstra Advocatuur de aanvraag voor de gefinancierde rechtsbijstand voor u indienen en de cliënt op deze basis bijstaan.

Voor meer informatie wordt verwezen naar de website van de Raad voor Rechtsbijstand (www.rvr.org).

Afbeeldingsresultaat voor raad voor rechtsbijstand high trust

Vaste Prijs
Bij Hofstra Advocatuur is het mogelijk een vaste prijsafspraak te maken. Er geldt dan een vaste prijs voor het overeengekomen doel, dienst of product. Elke zaak en elke cliënt is uniek. De hoogte van de vaste prijs hang af van de wensen van de cliënt.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

 

Strippenkaart
Het principe van de strippenkaart is dat u vooraf een bepaald aantal uur juridische dienstverlening inkoopt waarbij u korting krijgt op het honorarium. Bij een strippenkaart van vijf uur, betaalt u het honorarium van 4.5 uur. U krijgt dus een half uur gratis. Bij een strippenkaart van tien uur krijgt u 1.5 uur gratis.

Abonnement
Wilt u vaker een beroep doen op Hofstra Advocatuur dan bestaat de mogelijkheid dit te doen op basis van een abonnement. Hofstra Advocatuur verricht dan alle overeengekomen werkzaamheden tegen een vast maandbedrag. Dit bedrag wordt vooraf gefactureerd. Ook bij de omvang van het abonnement geldt elke cliënt en elke zaak is uniek. De omvang en prijs van het abonnement wordt dan ook in samenspraak met de cliënt bepaald. Voor abonnementen geldt dat ze aangegaan worden voor de duur van ten minste drie maanden, waarna ze per maand opzegbaar zijn.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

 

 

Contactgegevens

Zeverijnstraat 6

1216 GK  Hilversum

Telefoon:  +3135 - 820 02 30

Email:        hofstra@hofstra-advocatuur.nl

(KVK 51271192)

Contactgegevens

Zeverijnstraat 6

1216 GK  Hilversum

Telefoon:  +3135 - 820 02 30

Email:        hofstra@hofstra-advocatuur.nl

(KVK 51271192)