Het advocatenkantoor voor Huizen en omstreken

U zoekt een advocaat in Huizen, die u kan helpen bij een juridische procedure of een vraagstuk dat met recht te maken heeft? Dan bent u bij Hofstra Advocatuur aan het juiste adres. We hebben veel ervaring op het gebied van meerdere soorten recht, waaronder personen- en familierecht, arbeidsrecht, huurrecht en incassorecht. Bij ons staat de client altijd centraal. Uw wensen zijn dan ook ons uitgangspunt. We toetsen deze juridisch, waarna we een plan opstellen om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen. Neem vandaag nog contact op met onze advocaat voor Huizen en omstreken om uw vragen op juridisch gebied met ons door te spreken.

Op zoek naar een ervaren advocaat voor Huizen?

We gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing in elk juridisch geschil. Dit kan een schikking zijn, maar het kan ook zijn dat een juridische procedure onvermijdelijk is. We staan u hierin zo goed mogelijk bij. Als de zaak wordt behandeld, dan onderhouden wij nauw contact met u.  We nemen het juridische aspect daarbij altijd als startpunt, maar vergeten het persoonlijke aspect niet. Hier baseren wij ons maatwerk op, dat betrekking heeft op alle verschillende aspecten die bij een zaak kunnen spelen.

Meer weten over ons advocatenkantoor voor Huizen?

U kunt altijd even contact met ons opnemen als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft. We hebben bij ons advocatenkantoor voor Huizen mensen klaarstaan die u graag willen helpen. Uw belangen staan bij ons voorop. Op deze website vindt u een grote hoeveelheid informatie over ons werk als advocaat in Huizen en omstreken. We vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en zullen dan ook altijd alles op alles zetten om uw zaak zo goed mogelijk af te handelen. Via onze website kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen of mailen met ons.

Bij Hofstra Advocatuur kunt u terecht voor uiteenlopende juridische kwesties. Hofstra Advocatuur voert een algemene civiele praktijk, gespecialiseerd in het personen- en familierecht, arbeidsrecht, huurrecht en incasso.

Contactgegevens

Zeverijnstraat 6

1216 GK  Hilversum

Telefoon:  +3135 - 820 02 30

Fax:           +3135 - 820 02 34

Email:        hofstra@hofstra-advocatuur.nl

(KVK 51271192)

Contactgegevens

Zeverijnstraat 6

1216 GK  Hilversum

Telefoon:  +3135 - 820 02 30

Fax:           +3135 - 820 02 34

Email:        hofstra@hofstra-advocatuur.nl

(KVK 51271192)