Een advocaat in Naarden inschakelen

Bent u op zoek naar een advocaat in Naarden die u helpt bij een juridisch geschil? Neem dan vandaag nog contact op met Hofstra Advocatuur. We zijn gevestigd in Hilversum maar komen ook graag voor u in actie. Als advocaat voor Naarden hebben we vele jaren ervaring met het behandelen van alle mogelijke soorten juridische zaken. We zijn hierbij gespecialiseerd in onder andere personen- en familierecht, incassorecht, huurrecht en arbeidsrecht. Samen met u gaan we bekijken wat er precies speelt, wat uw wensen zijn en wat er juridisch allemaal mogelijk is.

Het advocatenkantoor voor Naarden

We staan u graag bij als het aankomt op uiteenlopende juridische kwesties. Stel dat u een geschil heeft met de verhuurder van uw woning, dan is het goed om iemand in de arm te nemen die veel juridische kennis heeft op dit gebied. Wellicht zijn er gebieden waarop de verhuurder nalatig is en kunnen wij u helpen om deze in kaart te brengen. Maar ook als u bijvoorbeeld op het punt staat om te gaan scheiden, of er een andere familiekwestie speelt, is het goed om hier eens contact over op te nemen met Hofstra Advocatuur. Als advocatenkantoor voor Naarden gaan we graag voor u aan de slag.

Contact opnemen met ons kantoor

Wanneer u een advocaat in Naarden zoekt kunt u altijd even contact opnemen met ons. U doet dit heel eenvoudig via onze website, maar kunt ook met ons bellen of mailen. Bij Hofstra Advocatuur werken mensen die als geen ander weten hoe juridische geschillen het beste opgelost kunnen worden. We gaan er altijd voor om een zo goed mogelijke oplossing voor u te vinden. We werken met een persoonlijke aanpak en zorgen er graag voor dat u tijdens de gehele procedure zo goed mogelijk op de hoogte wordt gehouden. U vindt hier ook meer informatie over op onze uitgebreide website.

Bij Hofstra Advocatuur kunt u terecht voor uiteenlopende juridische kwesties. Hofstra Advocatuur voert een algemene civiele praktijk, gespecialiseerd in het personen- en familierecht, arbeidsrecht, huurrecht en incasso.

Contactgegevens

Zeverijnstraat 6

1216 GK  Hilversum

Telefoon:  +3135 - 820 02 30

Fax:           +3135 - 820 02 34

Email:        hofstra@hofstra-advocatuur.nl

(KVK 51271192)

Contactgegevens

Zeverijnstraat 6

1216 GK  Hilversum

Telefoon:  +3135 - 820 02 30

Fax:           +3135 - 820 02 34

Email:        hofstra@hofstra-advocatuur.nl

(KVK 51271192)