De arbeidsrecht advocaat voor Hilversum

Bent u op uw werk verwikkeld in een geschil? Dan kan het nodig zijn om een arbeidsrecht in te schakelen. Deze kan u bijstaan en ervoor zorgen dat uw rechten hierbij zo goed mogelijk behartigd worden. Voor een arbeidsrecht advocaat in Hilversum raden wij u aan om eens contact op te nemen met Hofstra Advocatuur. We hebben veel ervaring op het gebied van arbeidsrecht en kunnen u hierbij dan ook goed bijstaan. We gaan samen met u bekijken wat het probleem is en wat de oplossing is die u hier wenst. Uiteraard zijn wij daarnaast ook in te schakelen voor meerdere andere soorten recht.

De advocaat voor arbeidsrecht in Hilversum

U zoek een advocaat in Hilversum die arbeidsrecht als specialisatie heeft? Zoek dan niet meer verder. Wij weten alles wat er op het gebied van arbeidsrecht allemaal kan spelen. In het arbeidsrecht worden de verhoudingen tussen werkgever en werknemer geregeld. Het kan dus zij dat u een geschil heeft met uw baas, maar het kan ook zijn dat u als werkgever een probleem heeft met mensen die voor u werken. Of het nu gaat over ontslag, arbeidsongeschiktheid of niet nagekomen verplichtingen, wij weten hoe geschillen het beste opgelost kunnen worden. We raden u dan ook aan om voor een arbeidsrecht advocaat in Hilversum gewoon even contact met ons op te nemen.

Contact opnemen met onze advocaat arbeidsrecht in Hilversum

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen als advocaat in Hilversum met arbeidsrecht als specialisme? Dan is het goed om eens een kijkje bij ons te komen nemen. U vindt op onze website uitgebreide informatie over onze specialisaties en hoe wij te werk gaan. We vinden de persoonlijke aanpak altijd heel belangrijk, zodat u altijd goed op de hoogte bent van hoe de zaken ervoor staan. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om de mogelijkheden met ons door te nemen.

 

Bij Hofstra Advocatuur kunt u terecht voor uiteenlopende juridische kwesties. Hofstra Advocatuur voert een algemene civiele praktijk, gespecialiseerd in het personen- en familierecht, arbeidsrecht, huurrecht en incasso.

Contactgegevens

Zeverijnstraat 6

1216 GK  Hilversum

Telefoon:  +3135 - 820 02 30

Fax:           +3135 - 820 02 34

Email:        hofstra@hofstra-advocatuur.nl

(KVK 51271192)

Contactgegevens

Zeverijnstraat 6

1216 GK  Hilversum

Telefoon:  +3135 - 820 02 30

Fax:           +3135 - 820 02 34

Email:        hofstra@hofstra-advocatuur.nl

(KVK 51271192)