De echtscheidingsadvocaat voor Hilversum en omstreken

Zit u in een relatie die aan zijn einde lijkt te zijn gekomen? Wilt u dit wel zo goed mogelijk oplossen met uw partner? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Hofstra Advocatuur. Als echtscheidingsadvocaat in Hilversum hebben we veel ervaring als het aankomt op alles wat met een echtscheiding te maken kan hebben. Als advocaat echtscheiding in Hilversum nemen we met u door wat er precies speelt en hoe u graag de scheiding op wilt lossen. Als wij als advocaat in Hilversum een echtscheiding oplossen, dan gaan we hier altijd op een zo persoonlijk mogelijke manier mee om.

Wat komt er allemaal kijken bij een echtscheiding?

Een echtscheiding is een zeer ingrijpende gebeurtenis in een mensenleven. U heeft toch jarenlang een relatie gehad met iemand, met wie u lief en leed heeft gedeeld. Het is dan belangrijk om dit ook op een zo goed mogelijke manier allemaal weer op te lossen. Hier staan wij voor klaar. Zaken die er onder andere geregeld moeten worden bij een echtscheiding zijn een eventueel ouderschapsplan (als er kinderen in het spel zijn), de scheiding van tafel en bed en de ontbinding van het huwelijk. Wellicht komen hier dan ook nog zaken als alimentatie bij om de hoek kijken.

Contact opnemen met de echtscheidingsadvocaat voor Hilversum

We gaan graag eens met u om tafel zitten voor een zo goed mogelijke oplossing van het probleem dat er speelt. We raden u dan ook aan om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk gesprek over de situatie. We nemen dan met u door wat er allemaal geregeld moet worden en hoe wij dit voor u kunnen verzorgen. U kunt contact met ons opnemen via onze website, waar u ook meer informatie vindt over ons werk als advocaat voor een echtscheiding in Hilversum.

Bij Hofstra Advocatuur kunt u terecht voor uiteenlopende juridische kwesties. Hofstra Advocatuur voert een algemene civiele praktijk, gespecialiseerd in het personen- en familierecht, arbeidsrecht, huurrecht en incasso.

Contactgegevens

Zeverijnstraat 6

1216 GK  Hilversum

Telefoon:  +3135 - 820 02 30

Fax:           +3135 - 820 02 34

Email:        hofstra@hofstra-advocatuur.nl

(KVK 51271192)

Contactgegevens

Zeverijnstraat 6

1216 GK  Hilversum

Telefoon:  +3135 - 820 02 30

Fax:           +3135 - 820 02 34

Email:        hofstra@hofstra-advocatuur.nl

(KVK 51271192)