De familierecht advocaat in Hilversum

Het familierecht is een uitgebreide vorm van recht, die een groot aantal verschillende zaken omhelst. U kunt daarbij denken aan een naamswijziging, een echtscheiding, ouderlijk gezag, leerplichtzaken, erfenissen en nog veel meer. Indien u met een bepaalde vorm van arbeidsrecht te maken heeft is het dan ook een goed idee om hier een ervaren advocaat voor in te schakelen. Bij Hofstra advocatuur in Hilversum bent u aan het juiste adres voor een familierecht advocaat voor Hilversum en omstreken. We staan u zo goed mogelijk bij om samen met u uw geschil op dit gebied op te lossen.

Een advocaat familierecht in Hilversum

We vinden het belangrijk om onze clienten zo goed mogelijk bij te staan, wat de omstandigheden ook zijn. We raden u dan ook aan om eens contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over wat er allemaal mogelijk is bij ons bedrijf. Hofstra Advocatuur is een familierecht advocaat in Hilversum met veel ervaring op dit gebied. We staan bekend om onze persoonlijke aanpak, waarbij we samen met u een goed plan opstellen om een bepaald geschil of juridisch vraagstuk op te lossen. We houden u daarbij ook constant op de hoogte van wat er allemaal speelt.

Contact opnemen met onze advocaat in Hilversum met familierecht als specialisatie

Neem vandaag nog contact met ons op als u een vraagstuk heeft dat met familierecht te maken heeft. Als familierecht advocaat in Hilversum gaan we graag samen met u bekijken wat de beste oplossing is. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via onze website. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen of mailen. Naast familierecht zijn we ook gespecialiseerd op het gebied van meerdere andere soorten recht. We zijn zodoende niet alleen maar een advocaat voor familierecht in Hilversum, maar ook voor bijvoorbeeld arbeidsrecht, huurrecht en incassorecht.

Bij Hofstra Advocatuur kunt u terecht voor uiteenlopende juridische kwesties. Hofstra Advocatuur voert een algemene civiele praktijk, gespecialiseerd in het personen- en familierecht, arbeidsrecht, huurrecht en incasso.

Contactgegevens

Zeverijnstraat 6

1216 GK  Hilversum

Telefoon:  +3135 - 820 02 30

Fax:           +3135 - 820 02 34

Email:        hofstra@hofstra-advocatuur.nl

(KVK 51271192)

Contactgegevens

Zeverijnstraat 6

1216 GK  Hilversum

Telefoon:  +3135 - 820 02 30

Fax:           +3135 - 820 02 34

Email:        hofstra@hofstra-advocatuur.nl

(KVK 51271192)