De huurrecht advocaat voor Hilversum en omstreken

Het huurrecht is een uitgebreide vorm van recht, waar heel wat verschillende geschillen mogelijk zijn. Heeft u als huurder een geschil met uw verhuurder? Of bent u een verhuurder en merkt u dat uw huurder zich niet aan de afspraken houdt? Wat het probleem ook is dat er speelt, wij staan klaar om voor u aan de slag te gaan. Als huurrecht advocaat in Hilversum hebben we bij Hofstra Advocatuur veel ervaring met alles wat er maar te maken kan hebben met huurrecht. We raden u dan ook aan om eens contact met ons op te nemen en uw problemen op dit gebied met ons door te nemen.

De advocaat in Hilversum met huurrecht als specialisatie

We vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk bij te staan als u betrokken bent bij een geschil. Neem dan ook eens een kijkje op onze website als u meer wilt weten over wat huurrecht precies inhoudt. Deze vorm van recht is er helemaal op gericht om de punten die in een huurovereenkomst staan zo goed mogelijk worden nagekomen. U kunt daarbij denken aan de verplichtingen die een huurder of verhuurder heeft, aan eventuele gebreken, overlast, een huurachterstand, illegale onderverhuur en nog veel meer. Wij staan klaar om ervoor te zorgen dat alle mogelijke geschillen zo goed mogelijk worden opgelost.

Meer weten over ons werk als advocaat huurrecht in Hilversum?

Als advocaat in Hilversum met huurrecht als specialisatie weten we precies wat er op dit gebied allemaal kan spelen. Het kan behoorlijk intimiderend zijn om een geschil te hebben met een huurder of verhuurder, het is dan goed om iemand in uw hoek te hebben staan die weet hoe een dergelijk geschil opgelost kan worden. We raden u dan ook aan om contact met ons op te nemen om het geschil met ons door te spreken. U kunt ook bij ons terecht voor andere vormen van recht. Ook arbeidsrecht, incassorecht en familierecht behoren onder andere tot onze specialisaties. We hopen snel van u te horen als u een geschil uit de wereld wilt helpen.

Bij Hofstra Advocatuur kunt u terecht voor uiteenlopende juridische kwesties. Hofstra Advocatuur voert een algemene civiele praktijk, gespecialiseerd in het personen- en familierecht, arbeidsrecht, huurrecht en incasso.

Contactgegevens

Zeverijnstraat 6

1216 GK  Hilversum

Telefoon:  +3135 - 820 02 30

Fax:           +3135 - 820 02 34

Email:        hofstra@hofstra-advocatuur.nl

(KVK 51271192)

Contactgegevens

Zeverijnstraat 6

1216 GK  Hilversum

Telefoon:  +3135 - 820 02 30

Fax:           +3135 - 820 02 34

Email:        hofstra@hofstra-advocatuur.nl

(KVK 51271192)