De incassorecht advocaat in Hilversum

Incassorecht is een vorm van recht die vaak tot geschillen kan leiden. Het is dan goed om een advocaat in te schakelen die hier veel ervaring mee heeft. Een incassorecht advocaat in Hilversum die op zoek gaat naar de best mogelijke oplossing. U bent dan bij Hofstra Advocatuur aan het juiste adres. We raden u aan om eens contact met ons op te nemen, ongeacht aan welke kant van het geschil u staat. Bent u de persoon die een bedrag tegoed heeft? Wij bekijken hoe dit geïncasseerd kan worden. Of bent u het niet eens met een incasso waarover u bent aangeschreven? Ook dan helpen wij u graag verder.

De advocaat voor incassorecht in Hilversum

Bij Hofstra Advocatuur weten we alles wat er kan spelen op het gebied van incassorecht. Dit is ook belangrijk, want er zijn vele verschillende bepalingen die met deze vorm van recht te maken hebben. Incassorecht is onderdeel van het burgerlijk recht en houdt zich bezig met de verhouding tussen schuldeisers en schuldenaren. Wellicht is het voor een schuldenaar niet mogelijk om aan de verplichtingen te voldoen, maar hoe kan dit dan toch op een goede manier worden opgelost? We gaan graag eens met u om tafel zitten om door te nemen wat voor geschil er speelt, maar vooral ook hoe dit zo goed mogelijk opgelost kan worden.

Op zoek naar een incassorecht advocaat in Hilversum?

Indien u op zoek bent naar een advocaat incassorecht in Hilversum, dan staan wij voor u klaar. Bij ons vindt u mensen die met een persoonlijke aanpak naar uw zaak kijken. We zorgen ervoor dat u constant op de hoogte bent van wat er precies speelt en hoe dit zo goed mogelijk opgelost kan worden. In een persoonlijk gesprek nemen we alle mogelijkheden die wij te bieden hebben met u door. We hebben veel ervaring als advocaat in Hilversum met incassorecht als specialisatie.

Bij Hofstra Advocatuur kunt u terecht voor uiteenlopende juridische kwesties. Hofstra Advocatuur voert een algemene civiele praktijk, gespecialiseerd in het personen- en familierecht, arbeidsrecht, huurrecht en incasso.

Contactgegevens

Zeverijnstraat 6

1216 GK  Hilversum

Telefoon:  +3135 - 820 02 30

Fax:           +3135 - 820 02 34

Email:        hofstra@hofstra-advocatuur.nl

(KVK 51271192)

Contactgegevens

Zeverijnstraat 6

1216 GK  Hilversum

Telefoon:  +3135 - 820 02 30

Fax:           +3135 - 820 02 34

Email:        hofstra@hofstra-advocatuur.nl

(KVK 51271192)